Boeken over Gods Werkhof

Het gaat door! Inspiratie en spiritualiteit in voormalig slotklooster Gods Werkhof

Een prachtig boek over wat het voormalig klooster en huidig conferentiecentrum in de achterliggende decennia voor geheel verschillende mensen betekend heeft. U leest in dit boek hoe de geïnterviewden vertellen over o.a. roeping, verbondenheid, schoonheid, inspiratie en spiritualiteit, openheid en lichtheid. Ook leest u over de bijzondere aspecten van dit gebouw en het historisch meubilair dat door een van de zusters destijds werd ontworpen. U kunt dit boek tijdens kantooruren inzien en afhalen bij de receptie van Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 in Werkhoven, telefoon 0343-552332.

De prijs is € 15,-. U kunt ook een email sturen naar welkom@godswerkhof.nl met uw naam, adres en het aantal boeken dat u wilt ontvangen (exclusief portokosten).

Afbeelding invoegen

Het werk van zuster Theofoor in de voormalige priorij Gods Werkhof

Het boek Het werk van zuster Theofoor in de voormalige priorij Gods Werkhof is een beknopte biografie van het leven van Theofoor. Met foto’s en beschrijvingen van het nog aanwezige werk maakt u kennis met deze veelzijdige kunstenares, die ook is opgenomen in het boek 1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis. Het is een herziene uitgave, de eerste uitgave dateert van december 2016. Zuster Theofoor, in 1906 geboren als Anna Maria Elisabeth van Zeijst, had al voor zij intrad bij de monialen Augustinessen, een goede reputatie opgebouwd als veelzijdig vormgeefster van katholiek Nederland. Zij woonde en werkte vanaf 1960 in de voormalige priorij Gods Werkhof in Werkhoven. U kunt dit boek tijdens kantooruren inzien en afhalen bij de receptie van Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 in Werkhoven, telefoon 0343-552332.

De prijs is € 17,50. U kunt ook een email sturen naar welkom@godswerkhof.nl met uw naam, adres en het aantal boeken dat u wilt ontvangen (exclusief portokosten).